Hirdetés

24:10-es képaránnyal ejt ámulatba az LG új monitora



|

A 37 hüvelykes monitor FreeSync- és HDR10-támogatást, valamint IPS-panelt ígér.

Hirdetés

Az LG kiadta a legújabb monitorát, ami igazából behemótnak számít. Ugyanolyan képminőséget ígérnek, mint egy normál 4K-s panelnél, azonban sokkal szélesebb kiadásban. A 38WK95C egy 37 hüvelykes monitor, 24:10-es képaránnyal és 3840 x 1600-as felbontással. 

Hirdetés

Ezt az ultraszéles megjelenítőt értelemszerűen munka és bármilyen egyéb tevékenység közben is lehet hasznosítani, ráadásul még FreeSync-támogatás is van. Ez azt jelenti, hogy aki szeretne ilyen kijelzőn játszani, az akadozás nélkül élvezheti a látottakat. Persze csak akkor, ha talál olyan játékot, ami maradéktalanul támogatja ezt az ultraszéles arányt. 

Az IPS-panel egyébként 5 milliszekundumos válaszidőt (GTG) ígér, 75 Hz-es képfrissítéssel. A monitorra HDR10-es támogatást ígérő matricát is ragasztanak, ugyanakkor a panel fényereje mindössze 300 cd per négyzetméter. Az AMD szerint eközben a minimum szint a HDR-hez a 400 nites fényerő, tehát a gyakorlatban nem valószínű, hogy igazi HDR-élményt garantálna a képernyő. 

A 10 bites megjelenítésre képes monitor egyébként egy HDMI 2.0, egy DisplayPort 1.2 és USB-C csatlakozóval rendelkezik. További extra a két 10 wattos hangszóró, a jackcsatlakozó és a két USB 2.0 port. A monitor ára 1499 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.