Hirdetés

2450 MHz-en az MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z



|

Lencsevégre kapták a PCB-t, két tuningmester pedig egészen 2450 MHz-re húzta fel a GPU órajelét.

Hirdetés

Az MSI elkészült a GeForce RTX 2080 Ti videokártya Lighting Z változatával. Ez a pletykák szerint a 2019-es CES-en debütál majd, valahogyan mégis eljutott két tuningmesterhez, akiket Gunslinger és Littleboy néven ismerhetünk. 

Hirdetés

Sajnos a kártyáról (hűtővel együtt) még egy kép sincs, a PCB-ről azonban már több is akad. Az energiát a grafikus vezérlő három darab 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja. 19-fázisú VRM jellemzi. A hűtőegység pedig lapos hőcsövekkel dolgozik. 

Gunslinger és Littleboy úgy gondolták, megnézik mire képes az új kártya, ezért végül 2450 MHz-re tudták emelni az órajelét. Minden bizonnyal valamilyen speciális hűtést használtak a bravúrhoz, valószínűleg folyékony nitrogént. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.