Hirdetés

300 Hz-es monitort és egy rakás új laptopot villantott az Acer



|

Az újdonságok között újabb antimikrobiális termékek is szerepelnek.

Hirdetés

A nagy bejelentések időszakát éljük, ma az Acer mutatta meg, milyen felhozatalt szabadít rá a piacra a közeljövőben. A next@acer esemény során a laptopok és hibridek mellet monitorok és 4K-s projektor is szerephez jutott, alább összeszedtünk minden fontos újdonságot. 

Monitor gamereknek és grafikusoknak

Kezdjük a sort a megjelenítőkkel, melyek közül a játékosok számára a legérdekesebb a Nitro XV272U KF, egy 27"-es, WQHD (2560x1440-es) monitor, ami 300 Hz-es képfrissítési sebességgel igyekszik kiemelkedni. Az AMD FreeSync Premium technológia gondoskodik arról, hogy a monitor és a GPU frissítési rátája összhangban legyen, az Acer Blacknek köszönhetően a sötétben is jobban látjuk az ellenfeleket, a 0.5 ms-os válaszidő pedig segít, hogy mindenre a lehető leggyorsabban reagálhassunk.

Hirdetés

A monitor VESA DisplayHDR 600-minősítésű, a DCI-P3 színskála 90%-át lefedi. IPS paneles, fényereje a környezethez igazodik, és a lehető legkevésbé fárasztja a szemet.

Párja az inkább profikat célzó Acer CB273U, amit képszerkesztéshez és grafikusi munkákhoz ajánlanak. 27"-es, HDR10-támogatású, de AMD FreeSync-es és 1ms-os a válaszideje Visual Response Boosttal. 178 fokos betekintési szöge van, jár hozzá egy dokkoló, rajta egy 90W-os Type-C porttal, egy RJ45 Gigabit Ethernet porttal, és egy KVM kapcsolóval, amivel könnyedén válthatunk eszközök között anélkül, hogy a perifériákat is át kellene dugnunk.

Szintén monitor az Acer VE246Q, méghozzá antimikrobiális, környezetbarát. 23,6"-es VA panelt szereltek bele, 100.000.000:1-es kontrasztaránya és 178 fokos betekintési szöge éles képet biztosít minden irányból. A szemet különböző technológiák segítségével kíméli.

Bemutatkozott továbbá az Acer L811 projektor, ami 4K-s és HDR10-kompatibilis, 1080p mellett akár 240 Hz-re is képes, 3000 lumenes fényerővel gondoskodik a tökéletes házimozi-élményről. Kis szobákban is kényelmesen használható, 3D-s képet is képes megjeleníteni 144 Hz-zel. A beépített app marketből elérhetők a legnépszerűbb streaming alkalmazások és közösségi oldalak. Bár van benne két 10W-os hangszóró is, azért nem érdemes mindent erre hagyni. 

Gamereknek a Predator GD711 projektor szól, ami 4K-s, HDR10-es, ugyancsak elérhetők vele alkalmazások, és PC mellett konzolokkal is kifogástalanul működik (nyilván). Kétféle játékmódot lehet vele elérni, egyet a sötétebb, egyet a világosabb képekhez. 1080p mellett 120 Hz-et is tud konzolokkal, és 240 Hz-et PC-n, és két HDMI 2.0 portján, valamint három USB Type-A csatlakozóján keresztül köthetünk hozzá eszközöket. A Rec. 709 területarányának 125%-át teszi ki, magas szintű színtelítettséget kínál, és 4000 LED-lumenes fényerővel világít. Alternatívaként elérhető a Predator GM712, ami 4K-s, izzós, és 3600 ANSI lumen fényerővel is elérhető.

És hát ne menjünk el szó nélkül az 55"-es Predator gamer asztal mellett sem, amin kényelmesen elfér minden, segít, hogy semmi ne legyen szem előtt, és még pohártartót is tartalmaz.

PC hardcore játékosoknak

Aki asztali gépet szeretne, annak a Predator Orion 7000 sorozatot érdemes figyelnie. A bővíthető PC-k a legújabb, 12. generációs Intel Core processzorokkal érkeznek, és akár Nvidia GeForce RTX 3090-nel és 64 GB DDR5-4000 RAM-mal is kérhetők. A ház EMI-kompatibilis, oldala edzett üvegből készült, a hűtésről két 140 mm-es és egy 120 mm-es Predator FrostBlade 2.0 ventilátor gondoskodik, amik ARGB színekkel világíthatók meg, a PredatorSense szoftvernek köszönhetően egyedi módon. Szintén a hőmérséklet kordában tartását szolgálja az AIO folyékony CPU-hűtő. Kihasználja az Intel Killer 2.5G LAN-t, amivel priorizálhatók a játékok a netkapcsolatnál, és rengeteg portot találunk mind elől, mind hátul. Tárhely tekintetében két, egyenként max 1 terás M.2 PCIe 4.0 NVIMe SSD és két, egyenként 3 TB-os, 3.5-es SATA3 HDD kérhető.

Antimikrobiális laptopok nem csak hipochondereknek

Bővült az Acer antimikrobiális laptopjainak felhozatala is, amihez csatlakozott az üzleti Acer TravelMate Spin P4 laptop, amiben belül egy 11. generációs Intel Core i7 vPro processzor és akár 1 TB-nyi M.2-es SSD dolgozik, billentyűzete fröccsenésálló, sarkait megerősítették, érintős, 14"-es FHD kijelzője pedig Corning Gorilla Glass bevonatú, 360 fokban kihajtható. 13,5 órán át bírja az akksija, és egy óra alatt 80%-ra tölthető. Opcionálisan LTE-támogatással is kérhető.

Szintén ezt a kínálatot erősíti az Acer Enduro Urban N3, egy 14"-es laptop kalandoroknak, ami könnyű, vékony, mégis extrém strapabíró, por-, víz- és ütésálló. Egy 11. generációs Intel Core i7 processzorral, egy Nvidia GeForce MX330 GPU-val, és 32 GB DDR4 memóriával kínálják, 13 órát bír egy töltéssel, 450 nites fényereje miatt pedig kültéren is kényelmesen használható.

Az Acer Enduro Urban T3 hasonló tulajdonságokkal bír strapabírás tekintetében, viszont ez egy tablet. 600 nites fényereje, 5 MP-es, széles látószögű kamerája és zajszűrős mikrofonja van, valamint egy nyolcmagos MediaTek processzor és 4 GB RAM található benne. 

Jönnek még egerek és billentyűzetek (KM501, B501), valamint egy... nos, kabát is, ami szabályozza a kellemetlen szagokat.

Acer Travelmate Spin P4

Környezettudatos gépek minden helyzetre

A Vero sorozatnál az Acer különös figyelmet fordít a környezetre, újrahasznosított műanyagból és újrahasznosítható csomagolással érkeznek a termékek. Az Acer Aspire Vero burkolata például 30%-ban PCR műanyag, így ennek előállításánál 21%-kal csökken a szén-dioxid kibocsátás, gombjai pedig 50%-ban tartalmazzák az anyagot. A doboza laptopállványként használható (meg mindenre, amire egy doboz jó). Belül egy 11. generációs Intel Core processzort, egy Intel Iris Xe GPU-t találunk, valamint Wi-Fi 6 támogatást, egy Type-C és két Type-A portot, kijelzője pedig egy 15,6"-es, FHD IPS panel.

A Travelmate Vero egy fokkal erősebb, 11. generációs Core i7 processzorral jön, 16 GB DDR4 memóriát, 1 TB-os SSD-t kínál, esetében kiemelt figyelmet kapott a biztonság. Elsősorban cégeknek ajánlják, akik még az induláskor felvillanó logót is lecserélhetik a sajátjukra.

A Veriton Vero Mini egy testreszabható mini-PC Intel Core vPro processzorral, elsősorban szintén munkahelyi gépnek. 

A Vero szériában található az Acer Vero BR277 monitor is, aminek burkolata 50%-ban PCR műanyag, extrán környezettudatos. Sokféleképp állítható, a VisionCare megoldásokkal csökkenti a szem terhelését.

Acer Aspire Vero

3D monitor szemüveg nélkül

Mindig is a professzionális felhasználóknak szólt a ConceptD sorozat, a most bemutatott ConceptD 7 SpatialLabs Edition esetében sincs ez másképp. A gép különlegessége, hogy sztereoszkopikus 3D kijelzőjével szemüveg nélkül láthatunk 3D-s képet, ami elméletben a modellezőknek segíthet, de még a videóhivásokat is felrázhatja. Ezt két kamerával éri el, amik követik a felhasználó szemmozgását. Akár RTX 3080-nal, 11. generációs Intel H processzorral, 64 GB memóriával és 2 TB NVME PCIe SSD-vel kérhető, kijelzője pedig 4K-s, 100%-ban támogatja az Adobe RGB színskálát.

A bejelentő műsor alább nézhető vissza, szó esik benne az új Chromebookokról is:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.