Hirdetés

4,3 GHz-en hasított a 32-magos AMD Ryzen Threadripper CPU



|

A Geekbench adatbázisában szúrták ki a következő-generációs, 32-magos szörnyeteget.

Hirdetés

Többször hallottunk már a Castle Peak kódnéven emlegetett, 32-magos AMD Ryzen Threadripper processzorról. Ezúttal a Geekbench adatbázisában egy olyan bejegyzés bukkant fel, amely alapján a chip órajele akár 4,3 GHz-re is emelkedhet

Hirdetés

A jelenlegi Ryzen Threadripper 2990WX-hez hasonlóan a 3000-szériás csúcsmodell is megtartja valószínűleg a 32-magos, 64-szálas konfigurációt. A Geekbench 4 szerint a CPU-t 2 MB-os L1 cache, 16 MB-os L2 cache és 128 MB-os L3 cache jellemzi. 

Az órajelek egyelőre nem egységesek, 3,7 és 4,3 GHz között mozognak, és nem tudni, hogy a minimum érték az alap órajel vagy pedig Precision Boost Overdrive módban születtek ezek az értékek. 

Mivel a Ryzen Threadripper 3000-es CPU-kat egy ideje már a CPU-Z is támogatja, ezért egyértelmű, hogy az új Threadripperek megjelenése már közelebb van, mint gondolnánk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.