Hirdetés

400 GB-os microSDXC-vel újított a SanDisk



|

Itt az első 400 GB-os microSDXC memóriakártya, de a vételára egyelőre nem túl kedvező.

Hirdetés

Az SD-kártyákból egy ideje már van 1 TB kapacitású verzió, azonban a jóval kisebb microSD-kártyákból nincs. Ami azt illeti, az elmúlt hónapokban a 256 GB-os kapacitás is nagy szó volt. 

Hirdetés

A Western Digital tulajdonában lévő SanDisk Berlinben most áttörte a határt, és bemutatta az első 400 GB-os microSDXC UHS-I-es memóriakártyát

Az újdonságra a SanDisk 10 év korlátozott garanciát vállal - hamarosan kapható lesz, a vételára pedig 250 dollár. 

Ez nem olcsó, de ennyi pénzért cserébe a SanDisk szerint eltárolhatunk az apró kártyán akár 40 órányi full HD-s videót is. Az átviteli sebességek maximuma 100 MB másodpercenként, a kártya ráadásul az A1 App Performance minősítést is kiérdemelte. Ez azt jelenti, hogy van annyira gyors, hogy egy androidos okostelefonban az appokat futtassa, vagy tárolja a képeket, videókat, dokumentumokat. 

Természetesen az új microSDXC nem működik az olyan okostelefonokkal, amelyeknek a bővítőhelye csak 64, 128 vagy 256 GB-os kártyákat támogat. A 2 TB-ig kompatibilis modellekbe azonban bátran vihető a 400 GB-os újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.