Hirdetés

420 dollárba kerülhet a Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC



|

Az Amazon oldalán legalábbis ennyiért bukkant fel a gamereknek szánt új Radeon videokártya.

Hirdetés

Sorra szivárognak az információk és képek a Radeon RX 5700 XT videokártyákról, ami nem véletlen, hiszen közeledik a megjelenésük. A Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G kártyája például nemrég az Amazonon bukkant fel, ára is van, 420 dollár. 

Hirdetés

Jelenleg nincs készleten a kiírás szerint, de már előrendelhető. Amennyiben tényleg ez a kártya végleges ára, akkor nagyon versenyképes lesz, elvégre csak 20 dollárral kerül többe, mint egy referenciamodell. 

A grafikus vezérlő a gyártó WindForce 3X hűtőegységét használja, amit már megszokhattunk mostanra a Gaming szériás termékeinél. Elvileg egy 2,5 slotos kártyáról van szó, 279,4 x 114,3 x 50,8 milliméteres méretekkel. A hűtő borítása matt fekete, szürke betétekkel. Ezúttal kizárólag az oldalsó Gigabyte logó kapott RGB-s világítást. A hátlap pedig fém. 

A hűtést három darab 80 milliméteres ventilátor segíti, a középső pedig az óramutató járásával megegyezően forog (a másik kettő pedig fordítva). Így elvileg kisebb a turbulencia, és nagyobb a légáramlás. A ventilátorok pedig csak akkor kapcsolnak be, ha a GPU hőmérséklete felemelkedik. 

A konkrét órajeleket még nem ismerni, de 5-10 százalékos tuninggal biztosan számolhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.