Hirdetés

43 hüvelykes változatban is csábító a Samsung Smart Monitor



|

A korábbi 27 és 32 hüvelykes modell mellé csatlakozott most a még nagyobb, még jobb változat, de bemutatkozott egy kisebb képátlós variáció is.

Hirdetés

2020 végén jelentette be a Samsung, hogy világszerte elérhetővé vált az új Smart Monitor, mely az otthoni és irodai munkavégzést, a tanulást és a kikapcsolódást is jobbá szeretné tenni. Eddig két képernyőméret közül választhattunk, de akinek a 32 hüvelykes és a 27 hüvelykes sem volt megfelelő, most újabb változatokat érhet el.

A nagyobb, M7 modell 43"-es és 4K-s, míg a kisebb, 24"-es M5 változat FullHD felbontásra képes.

Hirdetés

Mindkettőt úgy alkották meg, hogy minden igényt kielégíthessen, így Tizen OS fut rajtuk (amit csak az okosóráknál engedett el a Samsung, a tévéknél és monitoroknál nem), minek köszönhetően számos alkalmazás eleve elérhető a csatlakoztatott eszközök bekapcsolása nélkül, és beépített hangszórókat is kapunk. A Galaxy okostelefonok felhasználói a DeX és a Smart Monitorok segítségével kvázi asztali számítógépet varázsolhatnak készülékükből.

Az M7 HDR10-es, USB-C porttal szerelt, a távirányítója pedig napelemes. Mindkettő támogatja az Alexa, a Google Assistant és a Bixby használatát. Árról még nem esett szó, de a korábbi modellekből kii ndulva feltételezhető, hogy a nagyobb kiadás 400 dollár felett lesz, a kisebb pedig 200-ról indulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.