Hirdetés

4300 MHz-en dolgoznak az új G.Skill Trident Z Royal DDR4 memóriák



|

A 64 GB-os memóriakit többféle sebességgel is elérhető, a csúcsot a 4300 MHz-es, CL19-es csomag jelenti.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy a G.Skill mindig minőségi és villámgyors memóriacsomagokat dob piacra - ezúttal sincs másképp. A játékosoknak ezúttal új, 64 GB kapacitású memóriakitekkel kedvezne a gyártó. 

Hirdetés

A frissített csomagok a Trident Z Royal széria keretében debütáltak, és akár 4300 MHz-es sebességet is ígérnek. A 4300 MHz-es csomag CL19-19-19-39-es időzítést használ, a 4000 MHz-es verzió pedig CL16-18-18-38-ast. A 64 GB-os kitek nyolc darab 8 GB-os modult kínálnak, de ugyanez 32 GB-os összkapacitású csomagban is vihető lesz. 

A játékosok mellett a G.Skill most a munkaállomások felhasználóit is megcélozza, a memória-sávszélesség ugyanis AIDA64-es mérések alapján 4-csatornás konfigurációban még a 101 GB per másodpercet is meghaladja. 

Természetesen az RGB-s világítás és az Intel XMP 2.0 profilok sem hiányoznak a negyedik negyedévre várható újdonságok jellemzői közül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.