Hirdetés

4K-s lézerprojektort villantott a Dell



|

A 6000 dolláros S718QL természetesen ultra rövid vetítési távolsággal operál.

Hirdetés

Ha már projektor, akkor a vetített kép legyen nagy. Azonban egy 100 hüvelykes kép vetítésekor általában legalább ilyen messze is kell lennie az eszköznek a faltól. Ezt a távolságot csökkentik le a rövid vetítési távolságú projektorok, az ultra rövid vetítési távolságú modellek pedig még tovább mennek. 

Hirdetés

A Dell új terméke is éppen ilyen, és mindössze 4 hüvelyknyi távolságot igényel a faltól a 100 hüvelykes kép vetítéséhez. Még jobb, hogy a világon ez az első olyan ultra rövid vetítési távolságú projektor, ami már 4K-s felbontással dolgozik. 

Sajnos az Advanced 4K Laser Projector (S718QL) nem olcsó, mindezek fényében a vételára 5999 dollár. 

Az eddigi tulajdonságai mellett az is kiemeli a mezőnyből, hogy a HDR-tartalmakat szintén támogatja. Mivel pedig lézerprojektor, ezért tovább bírja a hagyományos megoldásoknál. 

A Dell szerint a projektor akár 10 évet is kibír, ha heti öt napon át, 8 órákat van használva. A Bluetooth-hangszórókat és a további kiegészítőket szintén támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.