Hirdetés

4K-s, 144Hz-es mini LED kijelzővel érkezik az MSI új gamer laptopja



|

Egészen lenyűgöző specifikációval van megáldva az MSI legújabb eszköze.

Hirdetés

Nem bízza a véletlenre az MSI a hamarosan megjelenő gamer laptopja sikerét, olyan megoldást rejtettek a felső fedél alá, ami minden gamernek megdobbantja majd a szívét. A TITAN GT77 HX az elsőosztályú hardveres specifikációt egy olyan megjelenítővel fejeli meg, amit korábban egy gamer laptopban sem láthattunk.

A tehetősebb játékosok hamarosan a táskájukban tudhatnak egy olyan laptopot, aminek megjelenítője 3840x2160-as felbontáson, 144Hz-cel frissít, és mini LED technológiát használ, így kiemelkedően fényes és színhű is.

Hirdetés

A gép többi specifikációja már hetekkel ezelőtt kiszivárgott. Ezek természetesen olyan adatok, amikre szükség is van ahhoz, hogy a legtöbb játékból kihajthassunk 144 képkockát másodpercenként, 4K-ban. A GT77 HX modellek az Intel legújabb processzoraival, a Raptor Lake különböző modelljeivel érkeznek, amiket az Nvidia legújabb videokártyái támogatnak majd.

A GT77 HX legizgalmasabb eleme viszont ezek ellenére is a képernyő, aminek maximális fényereje 1000 nit, így HDR1000 hitelesítéssel is rendelkezik, 4K felbontású, 144Hz-es maximális képfrissítési gyakorisággal bír és 1008 külön vezérelhető zóna biztosítja, hogy minimálisan legyen csak megfigyelhető a "halo-effektus".

A Titan GT77 munkára is tökéltesen alkalmas lesz, hiszen a DCI-P3 színtér 100%-át képes megjeleníteni. Az MSI az új sorozatot a CES 2023 során mutatja majd be, ahol azt is megtudhatjuk végre, hogy pontosan milyen fogyasztás mellett lesz képes kihajtani ezt a panelt a GT77.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.