Hirdetés

5 kiváló zenelejátszó Androidra



|

Mutatunk néhány zenelejátszó alkalmazást a legjobbak közül - ezeket próbáld ki az androidos okostelefonodon.

Hirdetés

Sokan megszerették a zenei streaminget, és akad olyan, aki már csak a Spotify szolgáltatását használja. Más nem éri be a streaminggel és annak minőségével, hanem kitart a saját zenei kollekciója mellett. Ha nem elég jó az okostelefonodra telepített gyári zenelejátszó, akkor mutatunk néhány olyan appot, ami beválhat Androidon. Íme öt a legjobbak közül. 

Hirdetés

BlackPlayer

A BlackPlayer egyszerű, de elegáns zenelejátszó, ami testre szabható füles struktúrára épít. Vannak hozzá témák, címkeszerkesztő, widgetek, hangszínszabályzó, támogatja a legtöbb zenei fájltípust, továbbá mentes a reklámoktól. A minimalista lejátszó értelemszerűen több funkciót kínál a fizetős verziójában. 

jetAudio HD

Régóta népszerű a jetAudio, mert viszonylag sok funkciót kínál, de azért még elég egyszerű. Ebben a pluginek segítségével kicsit jobban lehet alakítani a zenei élményen, természetesen hangszínszabályozó is van, valamint effektek, címkeszerkesztés, widgetek. A fizetős verzió reklámoktól mentes. 

MediaMonkey

A MediaMonkey rengeteg funkciót kínál, ügyesen tudja rendezni a tartalmakat és van hangszínszabályzója is. Abban igazán egyedülálló, hogy a zenei kollekciót a PC-ről WiFi-n keresztül is tudja szinkronizálni. 

n7player

Kicsit más megközelítést alkalmaz az n7player, amely a szokásos listák helyett egy hatalmas kollázst készít a zenéinkről - ezt tudjuk végiggörgetni és meghallgatni. A szokásos funkciók itt sem hiányoznak, azonban a hangsúly egyértelműen a dizájnon van. 

Neutron Music Player

Kevésbé ismert a Neutron Music Player nevű alkalmazás, amely 32/64 bites audiorenderelő engine-nel rendelkezik - elméletben ez független az Android rendszertől, és jobb hangzást garantál. A kevésbé megszokott fájlformátumokat is támogatja, van hangszínszabályzója, illetve számos olyan funkciója, amelyet a zenekedvelők elvárnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.