Hirdetés

5 program, ha igazán jó vágólapkezelőre van szükséged



|

A Windows vágólapot napi szinten használod, azonban a Windows megoldása fapados - még az előzmények funkcióval is. Szerencsére tengernyi szoftver van, amellyel felturbózhatod ezt a funkciót.

Hirdetés

Mikor van szükséged egy, a Windows gyári megoldásánál fejlettebb vágólapra? Ha rendszeresen adatokat veszítesz amiatt, hogy a gyári megoldás nem minden elemet másol át, vagy mert a vágólapra helyezett korábbi szöveget egy képpel felülírod. De akkor is, ha gyakran van szükséged arra, hogy egynél több szöveget vagy képet érj el ismétlődően egy-egy munka során - és a sort még hosszasan folytathatnánk.

A Windows vágólap az előzmények funkció aktiválása után (WIN + V) úgy-ahogy megfelel az elvárásoknak, de a helyzet az, hogy vannak sokkal áttekinthetőbb és kényelmesebben kezelhető megoldások is. Mutatunk párat.

Nyílt forráskódú, ingyenes alkalmazás, amely a Windows saját vágólapjára támaszkodik, ahhoz egyfajta kiegészítésként épül be a rendszerbe. A másolt elemek (szöveg, kép, kód, emoji stb.) egy adatbázisba kerülnek, így később bármikor újra hozzáférhetők. A program nagy előnye, hogy a vágólap tartalmát akár számítógépek között is szinkronban tudja tartani, a másolt elemek sorrendje pedig igény esetén néhány kattintással módosítható. Igazán hiánypótló képessége, hogy beillesztéskor többféle formázás közül is lehet választani: a nyers szöveg mellett lehetőség van csak nagybetűs, csak kisbetűs, mondatszerű formázásra és így tovább.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.