Hirdetés

50. évfordulós processzorral készül az AMD



|

Online kereskedőknél szúrták ki a Ryzen 7 2700X 50. évfordulós kiadását - túl nagy extrákra azért kár lenne számítani.

Hirdetés

Az AMD-t hivatalosan 1969. május 1-jén alapították, vagyis a vállalat hamarosan az 50. évfordulóját ünnepli. Ennek alkalmából természeteden lesznek a cégnek meglepetései. Az egyik minden jel szerint egy különleges kiadású processzor, a Ryzen 7 2700X egy speciális változata. 

Hirdetés

A Ryzen 7 2700X különkiadása 340,95 dolláros vételárral bukkant fel egy online kereskedőnél. A dobozban egy AMD Wraith Prism hűtőegység is lapul, vagyis a vételár nem számít magasnak a normál kiadáshoz képest sem. 

Konkrét specifikációk egyelőre nincsenek, de mivel a vételár nem tér el jelentős mértékben, ezért nem valószínű, hogy ezek a modellek jobban tuningolhatóak lennének a normál 2700X chipekkel szemben. A normál CPU egyébként 12 nm-es Pinnacle Ridge lapkára alapoz, 8-magos, 16-szálas, Zen+ architektúrás. A 3,70 GHz-es órajel maximum 4,30 GHz-re emelkedik, az L2 cache magonként 512 KB, az L3 cache 16 MB. 

A szülinapi partit azért mindenképp feldobja majd a programozható, RGB LED-es Wraith Prism hűtő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.