Hirdetés

56 milliméteres tápegységet villantott a PicoBox



|

Elsősorban azok a gépépítők örülhetnek a mini tápnak, akik a nagyon apró házakat kedvelik.

Hirdetés

Örülhetnek azok a gépépítők, akik szeretik az egészen apró gépházakat. Itt egy új tápegység, amellyel rengeteg helyet spórolhatnak meg. A PicoBox bemutatta a PicoBox Z2-t, az elképesztően kicsi, mindössze 56 milliméter hosszú tápegységét. 

Hirdetés

Az apró méretek ellenére 24-tűs ATX csatlakozóval köthető rá az alaplapra a táp, amiből négy eltérő modell van. Az alap kiadás 120 wattos, de 250 wattos verzió is létezik. 

Bár a következő ATX-es asztali PC-hez merész húzás lenne ilyen tápot választani, egy mini-ITX-es rendszerhez, mini ház mellett már vállalható lehet. 

Mini-ITX-es házba való tápból eleve nem sok van, a PicoBox megoldása azonban ilyen szempontból tökéletes. A hatásfoka pedig legalább 94 százalékos, a vételára pedig csak 27 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.