Hirdetés

5G-s routerrel frissít a D-Link



|

5G-s hálózatot visz az otthonokba az új D-Link DWR-2010 5G NR Enhanced Gateway.

Hirdetés

Mindenhol épülnek az 5G-s hálózatok, a chip- és okostelefon-gyártók pedig nagy erőkkel készülnek a hardveres támogatásra. Az 5G sokat ígér, de sokan kételkednek abban, hogy a végfelhasználók eleinte milyen pluszokat tapasztalnak majd a gyakorlatban (főleg akkor, ha nem korlátlan egy csomag).  

Hirdetés

A D-Link úgy véli, hogy az 5G használata már az otthonokban is jó ötlet lesz, ezért bemutatta a DWR-2010 5G NR Enhanched Gatewayt. Ez mobilos elérést biztosít otthon, 3 Gbps-os sebességig. Az új router a CES-en is látható, de csak az év második felében lesz megvásárolható. 

Bár a router AC2600-as támogatást és 5 Ethernetet portot kínál, a gyakorlatban a szolgáltatóknál lesz elérhető, és nem a normál boltokban. Az eszköz Qualcomm SDX55 lapkakészletre épít, beágyazott 5GNR NSA modullal, SIM-támogatással, 4 külső antennával, 5G NR és 4G LTE támogatással. A VoLTE szintén támogatott, ahogy a D-Link mesh technológiája is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.