Hirdetés

5K-s és AR-képes a Garmin 360 fokos kamerája



|

30 fps mellett akár 5,7K-s videót is tud rögzíteni a Virb 360.

Hirdetés

A virtuális valóság növekvő népszerűsége miatt a 360 fokos kamerák is egyre felkapottabbak, főleg a videósok körében. Sajnos azonban sok a gyenge felbontású videó. 

Hirdetés

Ezen igyekszik segíteni a Garmin az új 360 fokos kamerájával, a Virb 360-nal. Ez 30 fps mellett akár 5,7K-s videókat is tud rögzíteni. 

A lenyűgöző felbontás mellett egy különleges stabilizációs technológia is gondoskodik a látványos felvételekről. A hangzás sem lesz utolsó, ezt négy beépített mikrofon garantálja. 

A kamera GPS segítségével akár a 360 fokos kiterjesztett valóságot is támogatja. Mindez persze nem lesz olcsó, 800 dollárba kerül az újdonság. 

A Garmin nagyon egyszerű használatot ígér, egygombos funkciókat, miközben mobilon és asztali gépen összetettebb szerkesztésre is van mód. A YouTube-on és a Facebook Live-on egyaránt megoldott a megosztás. 

Sajnos a kamera csak egy órás üzemidővel rendelkezik - de legalább vízálló, és a forróságot is kibírja. Maximum 128 GB-os microSD-t fogad be, támogatja a WiFi-t, a Bluetooth-t és az NFC-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.