Hirdetés

5K-s kijelzőre vált a Dell következő laptopja?



|

Elvileg Intel Kaby Lake-R processzor és GeForce GTX 1060-as videokártya is fér az 5K-s kijelző mellé az új XPS 15-ben.

Hirdetés

A Dell XPS 15 laptopjai nem csak remek dizájnnal rendelkeznek, laposak és könnyűek is a méreteikhez képest. A gyártó most megint frissíti a sorozatot, ezúttal új kijelzővel, processzorral és grafikus kártyával. 

Hirdetés

Eredetileg a Dell kanadai oldalán fedezték fel az újdonságokat, amelyeket a Dell aztán eltüntetett. 

A jelek szerint az XPS 15 opcionálisan 15,6 hüvelykes, 3200 x 1800-as kijelzővel is vihető. Ilyet jelenleg nem forgalmaz a Dell, 1920 x 1080 és 3840 x 2160 a két opció. 

Az extrák sorában ott volt még az opcionális 5K-s kijelző (valószínűleg ez 5120 x 2880 képpontot jelent), valamint a nyolcadik-generációs Intel Kaby Lake-R processzorok és az NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikus vezérlő. 

Úgy tűnik, hogy a Dell nem változtat a laptop külsején, de egy plusz USB-C portot adhat az XPS 15-nek. Minden bizonnyal a januári CES-en többet is hallunk az újdonságokról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.