Hirdetés

6-magos processzor lesz az AMD Ryzen 5 3500



|

Az AMD az utolsó simításokat végzi a harmadik-generációs Ryzen processzorok második hullámán.

Hirdetés

A jelentések szerint az AMD már az utolsó simításokat végzi a harmadik-generációs Ryzen processzorok második hullámán. Szokás szerint ugyanis ezúttal is több körben dobja piacra az új modelleket az óriás. 

Hirdetés

A második hullámban számos Pro jelzésű CPU érkezik, már meglévő chipekre építve. Ilyen lesz például a Ryzen 3600X, a Ryzen 3700X vagy a Ryzen 3900X. Ezeket az ECC egyik adatbázisában szúrták ki nemrég. 

Szintén ebben a körben debütál az újdonságok közül a legérdekesebb, a Ryzen 5 3500. Ez egy 6-magos processzor, amit 65 wattos TDP jellemez. Ez azért érdekes, mert az előző-generációs Ryzen 2500X és Ryzen 1500X 4-magos, 8-szálas chipek voltak. 

Van rá esély, hogy a Ryzen 5 3500 alacsonyabb órajeleket használ majd, mint a Ryzen 5 3600, cserébe viszont olcsóbb is lesz, és elvileg az Intel Core i5-9400 és Core i5-9500 modellekkel veszi majd fel a harcot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.