Hirdetés

7 nm-es technológiával érkezik az MSI Alpha 15 gamerlaptopja



|

AMD Radeon RX 5500M grafikus vezérlést rejt magában az MSI legújabb gamerlaptopja, az Alpha 15.

Hirdetés

Bemutatkozott a legújabb MSI Alpha 15 gamerlaptop, amelyben már az AMD Radeon RX 5500M grafikus vezérlése található meg. Ezzel ez lett az első gamerlaptop, ami már 7 nm-es technológiát kínál a mainstream piacon. 

Hirdetés

Az MSI új kategóriával és logóval ünnepli a megjelenést, felturbózta a hűtést, a billentyűzet gombonként kapott RGB-s világítást, Giant hangszóró is van (a ház egynegyedét használja kamraként). 

A Ryzen 7 processzorokat kínáló laptop 15,6 hüvelykes, 144 Hz-es képernyőt kapott, ami a FreeSyncet is támogatja a szakadozásmentes játékok érdekében. Mindezt a Cooler Boost 5 hűtőrendszer is segíti, 7 hőcsöves modullal. 

Aki pedig 2019 vége előtt vásárol a laptopból, az az AMD ajánlatának hála választhat, hogy Borderlands 3-at vagy Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointot kér ajándékba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.