Hirdetés

95 százalékosan érti az emberi nyelvet a Google



|

Az elmúlt évek alatt 20 százalékot fejlődött a Google, köszönhetően a gépi tanulásnak.

Hirdetés

A Google immáron 95 százalékos pontossággal érti az emberi nyelvet, köszönhetően a gépi tanulásban elért eredményeknek. Ennek köszönhetően jól érti a beszédet az óriás, a termékeivel pedig tud is reagálni az elhangzottakra. 

Hirdetés

Mindebből elsősorban a Google Assistant profitálhat, amely egyre több androidos okostelefonon elérhető, még ha a támogatott nyelvek száma erősen korlátozott is. 

Nem csak a 95 százalékos arány érdekes egyébként, hanem a haladás tempója is. Az emberi nyelv megértésében 20 százalékot fejlődött a Google az elmúlt négy év alatt. 

Az okostelefonhoz való beszéd a jövőben még jobban hasonlíthat majd az emberi társalgásra, ehhez gyorsan közeledünk. 

A hangalapú lekérések száma (okostelefonon) ezzel párhuzamosan gyorsan szaporodik, tavaly a keresések 20 százaléka történt hangalapon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.