Hirdetés

A britek akár 200 Radeon VII-ért is verekedhetnek



|

Míg a franciák és a spanyolok összesen 20-20 Radeon VII videokártyát kapnak, addig Nagy-Britanniának jóval "nagyobb", 100-200 darabos készlet is juthat.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy az AMD legnagyobb tiltakozása ellenére tényleg elég komoly gond van a Radeon VII videokártyák készleteivel. Európában konkrétan alig lesz a grafikus vezérlőből, Franciaország és Spanyolország például összesen 20-20 darabot kap. Emiatt aztán a belőtt 739 eurós vételár sem jelent sokat. 

Hirdetés

Az Overclockers UK nemrég közzétett információi alapján Nagy-Britannia sem dúskál majd a Radeon VII kártyákban, de ott valamivel "nagyobb" készletekre számíthatnak az üzletek. Eleinte úgy volt, hogy maximum 100 darabot kapnak a britek, ebből 44 került az Overclockers UK kezébe. 

A csapat Gibbo nevű tagja megerősítette, hogy a brit piacra szánt készletek több mint fele lesz az Overclockers UK kínálatában. Mostanra elvileg a forgalmazás megkezdődött, és az is kiderült a Kitgurunak hála, hogy összesen maximum 100-200 darab Radeon VII lesz Nagy-Britanniában. 

A kezdeti 5000 darab tehát hamar gazdára talál majd, azonban Európának több mint egy hónapot kell várnia az utánpótlásra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.