Hirdetés

A CES-en jöhetnek az Intel videokártyái



|

Gyorsan haladnak a fejlesztések, az Intel első videokártyái már a 2019-es CES-en debütálhatnak.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Raja Koduri által összerakott csapat rohamtempóban halad a fejlesztésekkel, ezért aztán hamarosan elkészül az Intel dedikált videokártyája. 

Hirdetés

A jelentések szerint olyan jól haladnak, hogy az első működő terméket már a 2019-es CES-en, jövő januárban bemutatják. Miért siet így az Intel? A cég szeretne labdába rúgni az NVIDIA és az AMD mellett, és kiaknázni a mesterséges intelligencia, valamint a blockchain technológia iránt mutatkozó népszerűséget. 

Amennyiben szerencsénk van, akkor az Intel piacra lépésével a verseny is fokozódik a videokártyák szektorában, és a gamerek csak örülhetnek. 

Teljesítményben és hatékonyságban az NVIDIA már 2014 óta megelőzi az AMD-t a PC-s videokártyák mezőnyében. Miközben az AMD architektúrái elsősorban olyan más területeken hatékonyak, mint a blockchain technológia, addig az NVIDIA igen komoly összegeket fektetett a mesterséges intelligenciába, a speciális alkatrészekkel pedig felgyorsította a neurális hálózatok építését és képzését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.