Hirdetés

A Cherry is csinált egy néma egeret



|

Csendes munkakörnyezetekben is ideális választás lehet az új Gentix Silent.

Hirdetés

A Cherry bemutatta a legújabb önálló perifériáját, amely egy egér lett, Gentix Silent névvel. A klasszikus Gentix egér új verziója elsősorban olyan munkakörnyezetekben ideális, ahol fontos a csend. 

Hirdetés

A nagyfelbontású optikai szenzor mellett kényelmes és szimmetrikus dizájn jellemzi a perifériát, amely speciális kapcsolókkal dolgozik. 

Ezeknek köszönhetően az egérgombok lenyomásakor nem hallható a kattintás, vagyis könyvtárakban, irodákban is előnyösebb a használata. Jobb- és balkezeseknek egyaránt kényelmes a használata, a forma ráadásul a kisebb és a nagyobb tenyérhez is ideális. A gumírozott felület tapintása kellemes, maga az anyag strapabíró. 

A Gentix Silent egy 1000 DPI-s optikai szenzort használ, a flexibilis USB-kábel pedig 1,8 méter hosszú. Külön szoftver nem szükséges a 13 eurós egérhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.