Hirdetés

A Chuwi mini gépe lehet a világ legkisebb PC-je, és még olcsó is



|

4-magos Intel processzor dolgozik a Chuwi Larkbox mini PC-ben, ami 169 dollártól vihető, és egy citrom méreteivel vetekszik.

Hirdetés

A Chuwi nyilvánosságra hozta a világ legkisebb PC-jének mondott LarkBox minigép árait és specifikációit. Ezek alapján egy 61 x 61 x 43 milliméteres gépházú PC-t kapunk, ami 127 grammos. Ennek ellenére aktív hűtés van benne, ami egy Intel Celeron J4115-ös 4-magos, 4-szálas processzorral dolgozik, 1,8 és 2,5 GHz-es órajelek mellett. Az eredetileg tervezett N4100-nál ez 15 százalékkal is gyorsabb lehet. 

Hirdetés

Mindehhez 6 GB memória és 128 GB-os tárhely hár, de van már 1 TB-os SSD-t kezelő M.2-es slot is, továbbá microSD-foglalat a tárhely-bővítéshez. 

Nem gamergépről van szó, ugyanakkor a 4K-s tartalmakkal is boldogul 60 Hz-es képfrissítés mellett. A PC-re jutott két USB 3.0, egy USB-C, egy HDMI port, jackcsatlakozó és Bluetooth 5.0 jeladó. A közösségi finanszírozási kampány június 23-án indul, már 169 dollárért lehet foglalni a LarkBoxból, de a végleges kezdőár sem lesz sokkal magasabb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.