Hirdetés

A Computexen jönnek a harmadik-generációs Ryzen CPU-k



|

A Gigabyte egyik zárt ajtós rendezvényéről szivárogtatták ki, hogy mikor érkeznek az AMD új Ryzen processzorai.

Hirdetés

Nemrég felmerült a kérdés, hogy miért akar mindenáron 10-magos Comet Lake processzorokat piacra dobni az Intel. Úgy néz ki, hogy megvan rá a válasz. A Gigabyte egy privát rendezvényéről érdekes információkat szivárogtattak ki. 

Hirdetés

Ezek alapján az AMD harmadik-generációs Ryzen asztali processzorai már a 2019. júniusában tartott Computex rendezvényen debütálhatnak

A platform az első fogyasztóknak szánt, Zen 2 mikroarchitektúrára építő processzorokat hozza el, a Matisse kódnevű chipeket - valamint az ezeket kísérő AMD X570-es lapkakészletet. 

Ez lesz a világ első mainstream asztali platformja, ami támogatja a PCI-Express gen 4.0-t. Az AMD elvileg megoldhatja, hogy az új processzorok visszafelé kompatibilisek legyenek a régebbi, 300-as és 400-as szériás lapkakészletű alaplapokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.