Hirdetés

A Cooler Master vertikális videokártya-tartója drágább, mint a ház, amibe való



|

Három új eszközt mutatott be a gyártó, közülük a legdrágább azonban csak egy kiegészítője a másiknak.

Hirdetés

A Cooler Master három új terméket dob hamarosan a piacra, két mid-tower ATX gépházat, a MasterBox 520-at és a MasterBox 520 Mesh-t, illetve egy PCIe Gen 4-képes vertikális videokártya-tartót. Nem ez az első és nem is kimondottan különleges, viszont a GPU-kiegészítő mindkét gépháznál drágább ajánlott fogyasztói árral lett ellátva.

Az árat mondjuk valamelyest kompenzálja a Cooler Master Vertical Graphics Card Holder Kit V3 különösen testreszabható kialakítása, aminek köszönhetően szinte biztosan nincs olyan GPU, amivel nem kompatibilis.

Hirdetés

A MasterBox 520-as 89,99 amerikai dollárba kerül (kb. 36,300 Ft.), míg a Mesh verziót 5 dollárral olcsóbban, 84,99 dollárért javasolja árusítani a gyártó. A gépházak különlegessége, hogy az olcsóbb kategóriát célozzák, mégis sok prémium funkcióval rendelkeznek, például található bennük beépített RGB vezérlő, ami akár 4 darab 3 tűs és 4 darab ARGB egységet tud kezelni.

Az igazi rivaldafény azonban mindenképp a Cooler Master Vertical Graphics Card Holder Kit V3-ra szegeződik, ami épp annyiba kerül magában, mint a drágábbik gépház, a Cooler Master MasterBox 520. Az állvány PCIe Gen 4-es támogatással érkezik, továbbá a magassága és a hossza is állítható, hogy bármilyen videokártya befogadására képes legyen. Az SGCC acélból készült tartó akár három foglalatot elfoglaló GPU-kat is képes kiszolgálni, sőt, a keresztbe szellőző, ritkább modellek is tökéletesen működnek majd ezzel a megoldással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.