Hirdetés

A Dell új Chromebookja 21 órát bír egyetlen töltéssel



|

Üzleti felhasználásra szánja a legújabb Chromebookját a Dell: a hibrid kivitelben is elérhető gép üzemideje 21 óra.

Hirdetés

A Dell új Chromebookot mutatott be, a Latitude 7410 Chromebook Enterprise-t. A nevéből sejthetően ezt professzionális, illetve üzleti felhasználóknak, IT-s menedzsereknek szánja a cég, és a normál mellett hibrid kivitelben is elérhetővé teszi a prémium piacon. A gépeket Project Athena-plecsnivel is ellátták, vagyis a hordozhatóságra és az üzemidőre nagy hangsúlyt fektettek. Ez meg is látszik, ugyanis az üzemidő egy feltöltéssel 21 óra lehet. 

Hirdetés

Persze a gyártó értékek mindig túloznak, de valószínűleg így is bőven kibír egy munkanapot az új Dell Chromebook. Ráadásl az ExpressCharge Boost technológiának hála 20 perc alatt nulláról 35 százalékra tölt a Chromebook, egy óra alatt pedig 80 százalékra. 

A borítás alatt tizedik-generációs Core i7-es Intel CPU, WiFi 6, LTE-modem, 4K-s kijelző bújik meg. Chromebookon először már a kék fényt is csökkentették, így érdekes, bár igen drága, 1299 dolláros ajánlat a Latitude 7410 Chromebook Enterprise. Aki "spórolna", az 1099 dollárért Core i3-as verziót is kaphat később. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.