Hirdetés

A Dell XPS 13 nagy ellenfele lehet a Lenovo IdeaPad S540



|

Októberre várható a lapos és könnyű laptop, NVIDIA grafikus vezérléssel a motorháztető alatt.

Hirdetés

A Lenovo igen aktívnak bizonyult a 2019-es IFA kiállítás előtt, új üzleti laptopokkal jelentkezett, tizedik-generációs Intel processzorokra frissítette a fogyasztóknak szánt laptopjait, ami pedig azt jelenti, hogy többek között októberben megérkezik a lapos és könnyű IdePad S340 és S540. A kettőből ez utóbbi különösen érdekes

Hirdetés

Az IdePad S540 2560 x 1600-as kijelzővel rendelkezik, maximum Intel Core i7-70710U Comet Lake processzorral és NVIDIA GeForce MX250-es grafikával kérhető.

Vagy pedig AMD Ryzen 7 3700U processzorral, Radeon grafikával. Mindehhez maximum 16 GB RAM, 1 TB-os SSD és 56 Wh-s akku kérhető. Az akkumulátor egy óra alatt 0-ról 80 százalékra tud feltölteni. 

A Lenovo kék, ezüst és fehér színben kínálja majd a sztereó hangszóróval és dupla mikrofonnal, háttérvilágított billentyűzettel rendelkező laptopot, amelyen két USB-C port, USB 3.1, Bluetooth 5.0 és jackcsatlakozó is lesz. Az AMD-s modell azonban régebbi WiFi-szabványt támogat és nehezebb is. Európában az alapmodell ára 799 euró lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.