Hirdetés

A feketére gyúr a Gigabyte új Aorus gamermonitora



|

Hajlított VA-panellel és Black Equalizer 2.0 technológiával érkezik az AORUS CV27Q monitor.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az 1500R hajlítással érkező AORUS CV270Q gamermonitorát, amely 27 hüvelykes, 2560 x 1440-es, 16:9-es VA-panelt használ. Ennek különlegessége még a Black Equalizer 2.0 és a frissített ANC 2.0 technológia. 

Hirdetés

Az előbbi a képernyők 1296 alterületre osztja, és lényegében lehetővé teszi, hogy játék közben úgy lássuk a sötétebb területeket, hogy a világosakat nem égeti ki a rendszer.  Mindez nem csak játékoknál, filmeknél is hasznos lehet, vagyis a monitor igazából multimédiához is jó. 

Az aktív zajszűrésre koncentráló ANC eközben a környezeti zajt hivatott kiszűrni, hogy a kommunikáció még jobb legyen a csapattársakkal. Az 1500R hajlítás pedig állítólag sokkal természetesebbnek és magával ragadóbbnak hat, mint az 1800R. 

A monitor 1 milliszekundumos válaszidővel és 165 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, a DCI-P3-at 90 százalékban fedi le, és az AMD FreeSync 2 HDR-t is támogatja. A fém talp három irányban állítható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.