Hirdetés

A felhasználók legnagyobb problémáját orvosolja a 2019-es MacBook Pro



|

Frissített billentyűzettel érkeznek az Apple 2019-es MacBook Pro laptopjai, akár 8-magos processzorral.

Hirdetés

Az Apple frissítette a MacBook Pro laptopjainak a kínálatát. Az új modellek a felhasználók legnagyobb problémáját igyekeznek orvosolni. Az elmúlt években ugyanis mindenki a gyenge minőségű billentyűzetre panaszkodik. 

Hirdetés

Az új 13 és 15 hüvelykes MacBook Pro laptopok már negyedik-generációs billentyűzettel érkeznek (pillangó mechanikás gombokkal). A gyártó azt mondja, új anyagokat használt a kapcsolóknál, hogy a gombok kisebb valószínűséggel ragadjanak be. 

Most először ráadásul 8-magos processzorral is vihető lesz a MacBook Pro, bár csak a 15,4 hüvelykes kiadás. Ez kétszer akkora teljesítményt is elérhet, mint a 4-magos, vagy 40 százalékkal jobbat, mint a 6-magos. Mindez a kilencedik-generációs Core i7 és Core i9 Coffee Lake Refresh chipeknek köszönhető. 

A nagyobb laptopokban Apple T2 biztonsági chip, Touch ID-s Touch Bar, négy Thunderbolt 3 port, sztereó hangszórók, 720p-s webkamera, három mikrofon, jackcsatlakozó és Bluetooth 5 is vannak. A kijelző 2800 x 1800-as, 500 nit fényerővel. Radeon Pro 555X-től Radeon Pro Vega 20-ig terjednek a GPU-opciók, míg a memória 16 és 32 GB, az SSD 256 GB és 4 TB között változhat. A 83,6 Wh-s akku 10 órás üzemidőt tesz lehetővé, 87 wattos USB-C-s adapterrel tölthető. 

A Touch Barral szerelt MacBook Pro 13 eközben szintén új billentyűzetet kap, de csak nyolcadik-generációs Core i5 és Core i7 CPU-kat, Iris Plus 655 grafikát, 2560 x 1600-as kijelzőt és 58 Wh-s akkut, 8 vagy 16 GB, de csak LPDDR3 RAM-mal és csak 128 GB és 2 TB közötti tárhellyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.