Hirdetés

A GeForce GTX 1070 szintjét hozza a GTX 1660 Ti



|

Kiszivárogtak a mérési eredmények, amelyek szerint az NVIDIA újdonsága nagyjából a GTX 1070 szintjét hozza majd teljesítményben.

Hirdetés

Az NVIDIA Turing-alapú, de RTX technológia nélküli GeForce GTX 1660 Ti videokártyája a jelek szerint 279 dollárba kerül majd, vagyis elvileg a 6 GB-os GeForce GTX 1060 fölött, de a 350 dolláros GeForce RTX 2060 alatt kaphat helyet a kínálatban. 

Hirdetés

A VideoCardz nemrég kiszivárgott mérési eredményeket talált, amelyekben a Final Fantasy XV-ben a GTX 1660 Ti nagyjából egy szinten teljesített az előző-generációs GTX 1070-nel. Ez hihetőnek is tűnik, elvégre 1536 CUDA maggal számolhatunk, Turing-alapokon, magasabb órajelekkel. 

A GeForce GTX 1660 Ti az NVIDIA következő nagy slágere lehet, a mainstream gamerpiac kedvence. Elvileg 279 dollárba kerül majd, persze a testre szabott, egyedi változatok valamivel drágábbak lehetnek. A grafikus vezérlő még ebben a hónapban bemutatkozik, de RTX és DLSS technológiákat nem kínál majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.