Hirdetés

A Gigabyte hibás tápegységei a videokártyát is tönkrevághatják



|

Több viszonteladó is rekordsebességgel próbál megszabadulni a modellektől, de bármilyen kedvező áron is kínálják, ne dőljünk be!

Hirdetés

Az elmúlt másfél évben kifejezetten nehéz volt hozzájutni a videokártyákhoz, több viszonteladó pedig úgy próbálta meg becsábítani a vásárlókat, hogy más, általában rosszul fogyó termékkel csomagolta össze a hőn áhított videokártyákat, hogy így kénytelenek legyenek ezeket is elvinni a fogyasztók.

A Newegg például Gigabyte GP-P750GM és GP-P850GM tápokat rakott a videokártyák mellé, azonban a tesztek alapján úgy tűnik, hogy mindenki jobban teszi, ha még csak véletlenül sem rakja ezeket egy gépbe a vadonatúj videokártyájával.

Hirdetés

A Gamer Nexus csatorna beszámolója szerint a tápok egy része egyáltalán nem működött, és minden második gyakorlatilag felrobbant a tesztelés közben. Az egyik ráadásul magával rántotta a gépbe kötött Gigabyte Aorus RTX 3080-at is.

A felhasználói értékelések az Amazonon sem túl fényesek, többen számoltak be hasonló tapasztaatokról, így azt tanácsoljuk, hogy a szóban forgó tápegységeket mindenki messziről kerülje el!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.