Hirdetés

A Google asszisztensét és az iTunest is támogatják a Samsung legújabb okostévéi



|

A Samsung a Google Assistant és az Amazon Alexa mellett az iTunest is integrálja az okostelevízióiba.

Hirdetés

December végén röppentek fel a pletykák, amelyek szerint a Samsung integrálná az okostelevízióiba a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztenseket. Az idei CES-en fény derült rá, hogy konkrétan miről van szó. 

Hirdetés

A korábbi tippekkel szemben a Google Assistant és az Amazon Alexa nem fut majd natív módon a Samsung okostévéken, de azok támogatják majd azokat valamilyen formában. Ez azt jelenti, hogy az Assistant- és az Alexa-alapú eszközök távirányítóként funkcionálhatnak majd, többek között. 

Mivel az okoshangszórók sok okostévével kompatibilisek, ezért jó hír, hogy a Samsung is nyit a Google és az Amazon felé. Az év hátralévő részében a Samsung okostévékre ráadásul az iTunes- és az AirPlay 2-támogatás is megérkezik. A CNET szerint a régebbi modellek firmware-frissítés útján kapják majd meg ezeket a funkciókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.