Hirdetés

A házépítők álma lehet a Cooler Master legújabb adaptere



|

A Cooler Master újdonságával 90 fokban fordíthatjuk el az alaplaphoz csatlakoztatott 24-tűs ATX kábelt.

Hirdetés

A Cooler Master egy igen praktikus kiegészítőt mutatott be. Gyakorlatilag egy adapterről van szó, aminek a bevetésével 90 fokkal fordíthatjuk el a 24-tűs ATX kábelt, amit a tápegységből az alaplapba csatlakoztatunk. Ennek hála az egyedileg épített otthoni számítógép-konfigurációk még szebbek lehetnek és még jobb élményt nyújthatnak. 

Hirdetés

Az adapter bármilyen alaplappal és tápegységgel használható, amik a szabványos 24-tűs ATX csatlakozást használják. Az adapter fekete ABS 94-v0 műanyagból készült, vagyis sokáig tart. A házépítők a jelenlegi rendszerük leváltása után is használhatják, új alaplappal és új tápegységgel. Mivel univerzális tartozékról van szó, ezért bármilyen márka választható, nem csak Cooler Master tápegység. 

Az adapter alapvetően a kábelkezelés terén nyújt új opciókat, a csatlakozó az eddigitől eltérő útvonalak használatával is megközelíthető, a végeredmény pedig esztétikusabb lehet. 

Az adapter két eltérő verzióban létezik. A normál, plug-and-play jellegű változat mellett olyan is van, amiben beépített kondenzátorok segítik a stabil működést. Erre a verzióra azért volt szükség, hogy minimalizálják a adapter jelentette esetleg negatív hatásokat a teljesítmény kapcsán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.