Hirdetés

A héten bejelenthet egy rakás új eszközt az Apple, drasztikus áremelkedés jöhet



|

És ezzel még nem ér majd véget az idén debütáló újdonságok sora.

Hirdetés

Normál esetben azt javasolnánk, hogy aki eddig nem vette meg valamelyik Apple-eszköz tavalyi változatát, most már várjon az új modellek érkezésére, de most más időket élünk. A gyártó sokszor nem vagy elhanyagolható mértékben emelt árat, így ugyanannyiért kaphattunk jobbat, ha nem hetekkel az újdonságok bejelentése előtt akartunk vásárolni.

Idén viszont minden őrületes mértékben drágul: nyáron a 2020-ban debütált, de még mindig a kínálatban lévő M1-es MacBook Air ára 70 ezer forinttal ment feljebb az M2-es, új modell megjelenése pillanatában, az iPhone 14-ek pedig közel 30%-kal kerülnek többe, mint 2021-es megfelelőik.

Hirdetés

A hetente jelentkező iparági bennfentes, Mark Gurman legújabb hírlevelében arról írt, hogy október folyamán, jó eséllyel még a héten bejelentik az M2-es iPad Prót (MagSafe vezeték nélküli töltéssel), a frissített dizájnú, belépő szintű iPadet (10,5"-es kijelzővel, USB-C porttal, lapos szélekkel és kiálló hátsó kamerával), és a hagyománynak megfelelően novemberben érkezhetnek az ugyanezen chippel, illetve ennek Pro és Max változatával szerelt, 14 és 16"-es MacBook Pro modellek, továbbá a Mac mini és Mac Pro frissített kiadása. Bemutató műsor nem lesz, a részleteket sajtóközleményekből tudhatjuk majd meg.

Gurman szerint egyébként az iPadOS 16-ra sem kell már sokáig várni, ez az október 24-ei héten futhat be - és senki ne lepődjön meg, ha 16.1-et lát a verziószámnál. A macOS Ventura érkezése szintén erre a hónapra esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.