Hirdetés

A HP Spectre 13 x360 menőbb, mint valaha



|

Laposabb, könnyebb és gyorsabb lett a HP átalakítható laptopja.

Hirdetés

Immáron a harmadik-generációnál tart a HP Spectre 13 x360, amely a HP kedvelt átalakítható laptopja. 13,3 hüvelykes kijelzője van, és mindössze 13,6 milliméter vastag. 

Hirdetés

Az új Intel Kaby Lake Refresh négy-magos processzornak hála az frissített verzió 30 százalékkal gyorsabb az elődjénél. A 2017-es kiadáson van már ujjlenyomat-olvasó is, vékonyabb lett a kijelző kávája, akad microSD-olvasó, továbbá az üzemidő is megnőtt. 

Az 1150 dollártól induló HP Spectre 13 x360 IR-kamerával támogatja a Windows Hellót, a digitális tollnál pedig már a dőlésszögeket is kezeli. A Sure View technológia pedig a kijelző betekintési szögét tudja korlátozni, hogy senki ne bámészkodjon, miközben a laptopot használjuk. 

A laptopra négy hangszóró jutott, maga a kijelző full HD-s vagy 4K-s IPS. Az előbbi 16,75 órás üzemidőt bír, a második 10 órán át húzza. Van viszont gyorstöltés: 30 perc 50 százalékot garantál. 

A notebook hűtését egy hibrid hőszenzor és egy IR-szenzor segítik, ezáltal a zaj is alacsonyabb lett. A csúcsmodell Intel Core i7-8550U CPU-t, 1 TB-os PCIe SSD-t és 16 GB DDR3-as memóriát kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.