Hirdetés

A Jaguar is beszállt a Lyftbe



|

25 millió dolláros tőkével állt be a Lyft mögé a Jaguar Land Rover.

Hirdetés

Egyre több partnert állít maga mellé az autóiparból a Lyft. Az Uber riválisa ezúttal a Jaguar Land Rovert nyerte meg befektetőként. 

Hirdetés

A megállapodás keretében a Jaguar InMotion Ventures ágazata 25 millió amerikai dollárt fektet a Lyftbe, egy körben a KKR, az AllianceBernstein, a PSP Investments és a Baillie Gifford támogatásával. 

A két fél együtt dolgozik majd a szolgáltatások tesztelésén, és így a robotautókon is. A Jaguar ráadásul autókat is ad majd a Lyftnek és sofőrjeinek, bár a részletekről egyeztetnek. 

A Lyft további partnerei közé tartozik a General Motors, amely tavaly 500 millió dollárt tett a vállalatba - de a befektetők között van az Alphabet Waymoja és a nuTonomy is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.