Hirdetés

A jövőről árulkodik a Windows 10 legújabb előzetese



|

20H1-alapú buildet kaptak a Windows Insider program résztvevői - a frissítés már a jövő évi Windowsból merít.

Hirdetés

A Windows Insider program Insider Preview csoportjába tartozó tesztelők nemrég egy új buildet kaptak, a 18912-t. Ez a verzió már abba nyújt betekintést, hogy milyen lesz a 2020-as Windows rendszer. 

Hirdetés

Ennek ellenére a 20H1-alapú frissítésben nincs túl sok újdonság. Az egyik legnagyobbnak a Narrator nevű opció számít, ami egy kisegítő lehetőség. Alapvetően arra jó, hogy a hivatkozásokat nem kell lekattintanunk ahhoz, hogy lássuk, milyen URL-t rejtenek. A Narrator felolvassa ezeket egy kapcsolt szolgáltatáson keresztül. 

A 20H1-alapú frissítésben több hibajavítás is akad továbbá, a Beállítások többé nem omlik össze, amikor valaki a grafikus beállításokra navigál. A tálcára pedig egy frissítés gomb is került. 

Természetesen hiba is bőven van még az előzetesben, a csalások elleni szoftver például egyes játékokban összeomlásokat eredményezhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.