Hirdetés

A legolcsóbb 4K-s laptop lehet a Chuwi LapBook Plus



|

Furcsa házasítása a belépő- és a prémium kategóriáknak a Chuwi új 4K-s laptopja, amely már 500 dollár alatt elvihető.

Hirdetés

Egyre gyakoribbak a 4K-s kijelzővel felszerelt laptopok, ezek általában azonban olyan drágák, hogy nem győzünk pislogni. A Chuwi LapBook Plus éppen azért különleges, mert vegyíti a belépő- és a prémium kategóriákat, és 500 dollár alatti vételár mellett már 4K-s képernyőt ad. 

Hirdetés

A 499 dolláros ajánlott vételár mellett előrendelhető (a Gearbesten most akciós) laptop 4K-s kijelzője az sRGB 100 százalékát lefedi, kínál HDR-támogatást, maga a gépház pedig alumínium, háttérvilágított billentyűzettel. 

Benne két M.2 slot rejtőzik két SSD-nek. Sajnos a gyenge pont az Intel Atom x7-E3950 Apollo Lake CPU, Intel HD 505-ös grafikával. A Chuwi megnyugtatta az embereket, a gyártó szerint ez a chip kétszer erősebb, mint a mostanában felkapott Intel Celeron N4100 Gemini Lake CPU. 

A 36,5 Wh-s akku egyébként akár 9 órás üzemidőt is lehetővé tehet, de 12 wattos CPU-val és 4K-s kijelzővel a gyakorlatban valószínűleg rosszabb eredményekre számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.