Hirdetés

A legújabb 16 hüvelykes MacBook Próban debütálhat a Radeon RX 6700



|

Hamarosan új, 16 hüvelykes MacBook Pro laptopot dobhat piacra az Apple, és állítólag először ebben lesz Radeon RX 6700 és RX 6700 XT, igaz, mobilos változatban.

Hirdetés

Nyílt titok, hogy az Apple hamarosan újabb 16 hüvelykes MacBook Pro laptoppal jelentkezik, és a szivárgások szerint ebben izgalmas hardvert találunk majd.

Az Apple állítólag megállapodott az AMD-vel arról, hogy a Radeon RX 6700 és a Radeon RX 6700 XT grafikus vezérlők elsőként ebben a laptopban debütálnak - persze mobilos kiadásban, nem asztali verzióban. 

Hirdetés

Az AMD a pletykák alapján a Navi 22-es GPU-kra építi a Radeon RX 6700 és RX 6700 XT kártyáit, a mobilos változatokkal kapcsolatban konkrét specifikációk egyelőre még nem kerültek elő. 

Nem ritka dolog egyébként, hogy az Apple exkluzív chipeket szerez a partnereitől, Radeon Pro 5600M is például kizárólag a jelenlegi 16 hüvelykes MacBook Próban található egyedül meg. 

Azt viszont még nem tudni, hogy mikor jön a következő, 16 hüvelykes MacBook Pro. Úgy tippelik, még idén, de az asztali Radeon RX 6700 széria bemutatóját januárra várják, vagyis egyelőre semmi sem biztos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.