Hirdetés

A Lenovo a sarokba szorítaná a MacBook Prót



|

Prémium, lapos és könnyű lesz a 15,6 hüvelykes Lenovo ThinkPad X1 Extreme laptop.

Hirdetés

A Lenovo a ThinkPad X1 Carbon széria keretében már 2012 óta értékesít lapos és könnyű laptopokat, ugyanakkor 14 hüvelyknél nagyobb modellt mindeddig nem kínált a gyártó. 

Hirdetés

A WinFuture értesülései szerint mindez most változhat, ugyanis közeledik a ThinkPad X1 Extreme.

Roland Quandt úgy tudja, hogy nagyobb, 15,6 hüvelykes kijelzőre számíthatunk, illetve 45 wattos Intel Coffee Lake-H processzorra és NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikára. Ennek ellenére a gép lapos és könnyű marad, sőt, az új MacBook Pro és a Dell XPS 15 ellenfele lesz.  

Fotók egyelőre nincsenek, de specifikációk igen. A 15,6 hüvelykes panel full HD-s vagy 4K-s lehet, míg a CPU Core i5-8300H vagy Core i7-8750H. A GeForce GTX 1050 Ti grafikát 16 vagy 32 GB RAM és 512 GB-os vagy 1 TB-os PCIe NVMe SSD kíséri majd. 

A prémium laptop vételára 2000 eurótól indul majd, a megjelenést az idei évben várhatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.