Hirdetés

A Lenovo lebuktatta a GeForce 11-es szériát



|

Nem volt szándékos, de a Lenovo egyik szóvivője megerősítette, hogy a GeForce 11-es széria közeledik.

Hirdetés

A Lenovo egyik szóvivője nem szándékosan, de végül leleplezte az NVIDIA következő GeForce GTX szériájának nevét. A GeForce 11-es széria közeledik (például a GTX 1180), vagyis azok a pletykák, amelyek a 20-as szériát emlegették, helytelennek bizonyultak (nem lesz GTX 2080). 

Hirdetés

A cég szóvivője az E3-as standon beszélt az új sorozatról: a Legion Cube asztali gamergépet mutatta meg, majd hozzátette, hogy míg jelenleg az alapmodell GeForce GTX 1060-nal érkezik, addig idővel a GeForce 11-es szériával is elérhető lesz. 

Ez azt is jelenti egyben, hogy a cég várhatóan a GeForce GTX 1180 és GTX 1170 grafikus vezérlőkkel újít először, majd később jön a kisebb GTX 1160 és GTX 1150. Ezután érkezhet majd a GTX 1180 Ti is. 

A szóvivő arra is utalt, hogy ezeket az opciókat a Lenovo 2018 őszétől kínálhatja az asztali gépeihez. Vagyis maguk a videokártyák a nyár végén vagy ősz elején futhatnak be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.