Hirdetés

A Lenovo új All-in-One PC-je forgatható kijelzőt kapott



|

Persze az AIO 7 nem feltétlen TikTok-videók meg Insta-sztorik pörgetésére lett kitalálva, bár biztosan nem néznek ki rosszul rajta azok sem.

Hirdetés

Sok feladat megigényli a több kijelzőt, a streamelés vagy akár az újságírás is egyébként, ahol egy függőleges helyzetbe állított monitor (például feedek figyelésére) szinte végtelen kényelmet hozhat az ember mindennapjaiba. A Lenovo új Yoga gépe, az AIO 7 - ami, ahogy azt a neve is lelövi, egy All-in-One PC - 27 colos, 90 fokban elforgatható kijelzőjével izmos, sőt jóárasított próbálkozásnak tűnik az Apple iMacek által leuralt kategóriában.

Több konfigurációban is lehet majd kérni a Kínában amúgy Yoga 27 néven már elérhető, más, nem tisztázott országokban februártól kapható masinát. Kétféle 4K IPS-panel lesz választható (az olcsóbbik megoldás 100%-os sRGB, a drágábbik 99%-os DCI-P3 és 99%-os Adobe RGB színskálával), ahogy kétféle AMD processzor (Ryzen 7 4800H vagy Ryzen 5 4500H) és memóriamennyiség is (16 vagy 32GB), legfeljebb 2TB HDD-vel vagy akár 1 terrás SSD-vel. Ami kötött, az a videokártya ami egy integrált RTX 2060 lesz az Nvidiától.

Hirdetés

Persze nem feltétlenül a konfiguráció, sokkal inkább a vertikális monitor a gép legnagyobb ütőkártyája, melyet USB-C-vel összekötve saját laptopunkkal is használhatunk, párhuzamosan a beépített 2x5 wattos, JBL by Harmon minősítésű hangszórókkal, billentyűzetével, egerével, sőt, még a merevlemezzel is.

Sok mindenben könnyítheti meg tehát dolgos kis életünket a Lenovo próbálkozása, de persze csak miután kipengetünk majd érte legalább 1599 dollárt, amennyit a legolcsóbb megoldásért kérnek el.

Ha valakit az uncsi alapmód is érdekelne, hát tessék:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.