Hirdetés

A megoldás: Synology NAS



|

Ha összeadom, mennyi pénzt és időt takarítok meg a Synology megoldásának és alkalmazásainak köszönhetően, legalább évente egyszer egy tökéletes nyaralás is kijön belőle.

Hirdetés

Bár a cestujemespolu.com utazási portált csak 2016-ban alapították, az eredeti tartalomnak és az innovatív hozzáállásnak köszönhetően két év alatt Szlovákia egyik legnagyobb utazási blogjává vált, mára csaknem 50 ezer követővel rendelkezik. 2016-ban négy hónap alatt csaknem húsz úti célt kerestek fel, és eközben több tízezer felvételt készítettek különböző berendezésekkel (okostelefon, GoPro kamera, kompakt fényképezőgép stb.). Szerették volna megoldani, hogy ezek a multimédiás tartalmak egy helyen legyenek, és bárhonnan hozzáférhetővé váljanak, valamint archiválják is őket, hogy az egyedi felvételek ne vesszenek el. Ehhez a Synology kínálta nekik a megoldást egy DS216play típusú NAS képében.

Hirdetés

Jozef Orgonáš, a #cestujemespolu bloggere így nyilatkozik a problémáikat megoldó technikáról:

Az olvasóink között végzett kutatásokból kiderült, hogy a felhasználók szinte fele csak külső lemezen tárolja a fotóit. Az ilyen merevlemezek viszont meghibásodhatnak, aránylag alacsony a tárhelyük, és semmilyen többletet nem nyújtanak. A NAS berendezés nemcsak az elegendő tárhely kérdésére jelent megoldást, hanem számos, a hétköznapi életben is rendkívül hasznos többletfunkciót is kínál, például fotók archiválása, megosztása, arcok vagy helyek szerinti rendezése egyetlen kattintással stb. Ha úton vagyunk, könnyen előfordulhat, hogy a fényképezőgép összetörik, vagy ellopják. A Moments app automatikus archiválásának köszönhetően a fotók nemcsak otthon vannak biztonságban, de osztályozva és kategorizálva is visszakereshetők.

A Synologyt a technológia világában befutott márkaként kezeltük, így volt róla ismeretünk. Miután értesültünk róla, hogy a Synology NAS megoldása pontosan lefedi igényeinket, egyértelmű volt a választásunk. Nem a legolcsóbbat, hanem a legmegbízhatóbbat kerestük. A Synology DS216play-t két darab 2 TB-os WD Red merevlemezzel használjuk, a NAS nonstop kapcsolódik az internetre távoli hozzáféréssel a világ bármely pontjáról. Minden létező háttértároló (pendrive, külső merevlemez, felhőtárhely) tartalmát egyetlen központi meghajtóra egyesítettük, több tízezer fotót és videót csoportosítottunk át több tucat különböző adathordozóról egyetlen helyre.

A Synology NAS rendszerének használata előtt állandó dilemmában voltunk, hová és hogyan mentsük el a fotókat, hogy ne vesszenek el. Ma 100 százalékig bízunk a Synologyban, ezért tudjuk, hogy a fotókat biztonságban és többszörösen elmentettük. Nem szeretnénk csalódást okozni követőinknek, így bármilyen üzemszünet esetén minden biztosan el van mentve a NAS-on. Sodorjon utazásunk bárhová, a Synology a barátunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.