Hirdetés

A Microsoft Surface Laptop Go pici, de annál menőbb



|

A Surface Laptop Go egy egészen új megközelítése a számítógépeknek a Microsoft részéről, ugyanis ez egy elérhető árazású, középkategóriába pozicionált gép, amely szélesebb kör számára elérhető, mint a 700-800 ezer forintos prémium modellek.

Hirdetés

A PC World oldaláról a magazin főszerkesztője, Erdős Márton, a GameStar kötelékéből pedig Berze András, azaz Kaci ültek le egy kicsit beszélgetni a Microsoft új, meglehetősen kompakt sajátgyártású notebookjáról, a Surface Laptop Góról. 

Középkategóriás laptopból mára már tényleg van ezer és egy különböző modell, apró kis extrái miatt azonban a Surface Laptop Go képes kiemelkedni közülük. Az alábbi videóban ezekről a pluszokról is szó esik.

Hirdetés

A Microsoft Surface Laptop Go már rögtön első ránézésre is prémium érzetet ad, különös odafigyelést kapott a formatervezőktől. Külön kitérünk a videóban az anyaghasználatra is, de a kijelző méretarányai még talán ennél is érdekesebbek. A további részletekért mindössze a Play gombra kell böknötök, és máris érkeznek a laptop pontos specifikációi. 

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni hasonló videós bemutatókról, akkor mindenképp iratkozz fel a GameStar és a PC World közös YouTube-csatornájára:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.