Hirdetés

A nem támogatott PC-k is megkapják a Windows 11 első frissítését



|

Így egyelőre feleslegesnek tűnik a Microsoft figyelmeztetése.

Hirdetés

Nem biztos, hogy érdemes sietni a Windows 11-re való átállással, ugyanis akadnak még gondok az operációs rendszerrel, amihez nem olyan régen érkezett egy frissítés, de az sem csak pozitív változásokat hozott. Az viszont jó hír, hogy látszólag a problémásnak ítélt hardverek sem jelentenek akadályt a javítás telepítésekor.

A Microsoft korábbi figyelmeztetése alapján azt hihettük, hogy a régebbi, nem támogatott hardvereket használó gépek nem fogják megkapni a Windows 11 különböző frissítéseit, ezért is furcsa, hogy a jelek szerint nem egészen ez a helyzet. Több beszámoló is megjelent az interneten, amelyek szerint a hardverkövetelményeknek nem megfelelő PC-kre is letölthető a javítás.

Hirdetés

Persze simán elképzelhető, hogy a jövőben megváltozik a helyzet, és tényleg gondok lehetnek a nem támogatott hardverekkel, de úgy tűnik, egyelőre engedékenyebb a Microsoft. A frissítés egyébként különböző biztonsági fejlesztéseket hozott, illetve orvosolt egy hibát az Intel Killer és a SmartByte szoftverek kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.