Hirdetés

A Philips konzoljátékosok számára jelentett be monitorokat



|

Ezzel a két képernyővel kihozhatjuk a maximumot a jelenlegi generációs konzolokból, de valószínűleg az új gépek sem okoznak nekik kihívást.

Hirdetés

Ha konzolos játékról beszélünk, akkor legtöbben egy nagyképernyős tévére kötött gépet vizionálunk, ami előtt az ember a kanapéra heveredve játszhat egy fárasztó nap után. Viszont ha valakinek nincs elég helye effajta mulatsághoz, esetleg egész egyszerűen jobban kedveli a monitor előtti játékot, akkor a Philips hamarosan figyelemre méltó hardverekkel jelentkezik számára.

Hirdetés

A gyártó bejelentette, hogy heteken belül megjelenik két Momentum monitor, amik kifejezetten a konzolos játékosok számára készültek. A gyártó szerint már a napokban a boltokba kerül a nem túl hangzatos nevű 558M1RY, 55 inches (139,7 centis) monitor, ami a legnagyobb konzolokhoz igazított monitor a piacon. Ezen 4K-s felbontás mellett, 120 Hz-es képfrissítéssel pörgethetjük a játékainkat, a HDR-t pedig kedvünk szerint állítgathatjuk vagy akár teljesen ki is kapcsolhatjuk. 

A 4000:1-es kontrasztarány biztosítja, hogy a játékok és filmek is a lehető legjobb képminőségben és színekkel jelenjenek meg. A késleltetésről egyelőre annyit tudunk, hogy nagyon minimális lesz, illetve azt is elárulták, hogy a bemeneti porttól függően lesz képes produkálni a monitor a 60 vagy 120 Hz-et. Ezek mellé még egy Bowers & Wilkins által gyártott 40 W-os hangszóró is társul, mely 2.1-es hangzásra képes.

A második bejelentett monitort, a 278M1R-t a Philips kifejezetten e-sportolóknak ajánlja. Ez egy sokkal kisebb, 27 inches kijelző, ami szintén 4K felbontásban jeleníti meg játékainkat, viszont itt 60 Hz a maximális képfrissítés. A talpazata gondosan állítható, hogy a monitor a megfelelő magasságban és dőlésszögben álljon a húzósabb meccsek alatt. 

Mindkét eszköz esetében megkapjuk az Ambiglow technológiát, melynek hála a monitorok hátulján elhelyezett LED-sorok biztosítják, hogy ne csak a monitor, de annak környezete is a a megjelenített színekben pompázzon, ezzel fokozva a beleélést. Az 558M1RY a gyártó ígérete szerint a napokban kerül a boltokba, míg a 278M1R-re valamikor július végén számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.