Hirdetés

A Philips új monitor-családja egyszerre minőségi, olcsó és környezetbarát



|

Számoljunk: környezetbarát módon készül: oké, az ilyesmi drága szokott lenni. Quad HD felbontás: ez se olcsó. És mégis, az új Philips monitorokat sikerült baráti árral ellátni.

Hirdetés

A Philips bejelentette a B1 Line monitor-sorozatát, amely három új monitorral startol. A bejelentés alapján nem csak minőségi képet várhatunk tőlük, de egy csomó előremutató technológiát, valamint azt is, hogy egy ilyen kijelző megvásárlásával nem mi verjük az utolsó szöget a Földanya koporsójába. Ja, és mindezek mellett az árat is sikerült emberközeli szinten tartani.

Hirdetés

A 23,8 hüvelykes Philips 245B1 felbontása 2560 x 1440 képpont, és az IPS panelt használó eszközben a gyártó SmartImage képjavító technológiája segíti a még tökéletesebb látványt. Emellett olyan funkciókat is kapott a monitor, amellyel a szemeinket védhetjük az elfáradástól.

A monitor emellett 85 százalékban újrahasznosított műanyagból, valamint teljesen higany és ólom felhasználása nélkül készül. Sőt, nem csak maga az eszköz, de még a doboza is a környezettudatosságot támogatja, ugyanis teljes mértékben újrahasznosítható. A környezet mellett a pénztárcánkat is kíméli, ugyanis a PowerSensor technológia figyeli, mikor ülünk valójában a monitor előtt - ha épp nem vagyunk ott, automatikusan lejjebb veszi a fényerőt, így lejjebb farag a villanyszámlából is.

A Philips 275B1 a nevéből is láthatóan a fenti monitor nagytestvére, a 27 hüvelykes panel mindent tud, amit a kisebb családtag, természetesen a Quad HD felbontással együtt. Ha pedig elegendő a full HD, akkor a 1920 x 1080 felbontású, ezáltal a többinél jobb áron elérhető Philips 242B1 lehet a megfelelő választás.

Az eddig elhangzottak mellett mindhárom monitor maximum 75 Hz képfrissítést és AdaptiveSync technológiát támogat. Csatlakozók terén mindegyiken találunk négy USB 3.2 portot (melyek közül az egyik gyorstöltős), ezek mellett DVI-D, HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 is került rájuk, a 242B1-n pedig még egy hagyományos VGA bemenet is található. A SmartErgoBase nevű talprendszer csak elsőre tűnhet egyszerűnek, de segít abban, hogy könnyen és gyorsan átállíthassuk a monitor magasságát és dőlésszögét.

Az európai piacra hamarosan érkeznek az új monitorok, melyek közül az 242B1 modell ajánlott ára 200 euró, a 245B1-é 230 euró, míg a 275B1-ért 310 eurót kell fizetni. Ez átszámolva 71, 81 és 110 ezer forintot jelent, ami ilyen tulajdonságok és felszereltség mellett kifejezetten jónak számt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.