Hirdetés

A Philips új ultrawide monitora be sem fér a látóteredbe



|

A legújabb technológiákkal ellátott monitor már idén augusztusban érkezik.

Hirdetés

A Philips idén májusban mutatta be a Momentum 272M1RPE monitort, amelyet a vállalat kifejezetten a gamer célcsoportnak tervezett. Ezúttal leleplezésre került a Philips 498P9Z ultrawide, amely a játékosok mellett a mindennapokban és munkához használva is kiváló választás lehet azok számára, akik egy nagyobb átmérőjű, ívelt monitorra vágynak.

A készülék legnagyobb előnye a mérete mellett a magas, 165 Hz-es képernyőfrissítési arány, illetve a több hasznos technológia, amivel a Philips ellátta a monitort.

Hirdetés

A Philips 498P9Z 49 inch átmérőjű, 5120x1440-es felbontásra képes 32:9-es képarányban. A magas felbontást és a gyors válaszidőt a Adaptive-Sync technológia garantálja, a nagy méretnek köszönhetően pedig gyakorlatilag két 27 inches képernyő helyett lehet használni a monitort. A készülék 1800R görbületet kapott, ami a tesztek alapján a hosszabb ideig való játszás esetén sem erőlteti meg a felhasználók szemét.

A monitor kapott LowBlue módot, amivel a kék fény kibocsátást lehet csökkenteni a szemek kímélése érdekében, emellett a 498P9Z DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal és EasyRead funkcióval is rendelkezik. További hasznos lehetőség, hogy a beépített KVM kapcsolóval egyszerűen lehet váltani a monitorhoz kötött egerek és billentyűzetek között, vagyis könnyedén használható akár több PC-s összeállításban is.

A Philips 498P9Z valamikor idén augusztusban lesz elérhető, az első információk alapján 899 fontba, vagyis nagyjából 370 ezer forintba fog kerülni (plusz a helyi adók).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.