Hirdetés

A Photo Stamp Removerrel könnyedén kijavíthatod a fotóidat



|

Egy kattintással tökéletes fényképet készíteni nem egyszerű, de ezzel a programmal utólag rengeteget javíthatsz majdnem jól sikerült, értékes képeiden.

Hirdetés

Számtalanszor előfordul, hogy fényképezéskor megtaláljuk a tökéletes kompozíciót vagy akár a neten böngészve az ideális képet, egy kis apróság azonban belerondít a látványba. Ilyenkor próbálkozhatunk valamilyen komoly fotószerkesztő szoftverrel a Photoshop szintjén, de nem mindenki akar ilyesmi miatt ennyire drága szoftvert venni, vagy szimplán egyszerűbb kezelésre vágyik. Szerencsére a Photo Stamp Remover elég arra, hogy a kisebb hibákat, nem odaillő tárgyakat, vízjeleket eltüntetheted a fényképekről.

Hirdetés

Képtisztítás

A leegyszerűsített kezelőfelületű Photo Stamp Remover gyengébb gépeken is azonnal elindul. A kép betöltését követően a jobb oldalon megjelenő Eszköztárban az első a kijelölőeszköz, amely lehet téglalap alakú, szabadkézi és automatikus, színalapú és előre meghatározott bélyeg is. A kijelölési maszk emellett menthető és visszatölthető, sőt a program kötegelt munkavégzést is támogat egyszerre több képen. Ez például vízjeleltüntetéskor hasznos igazán, amiben egészen hatékony az alkalmazás az alapértelmezett Eltávolítás (Inpainting) módszerrel.

A vízjel mellett tárgyakat, kisebb hibákat vagy például egy belógó kábelt is eltávolíthatsz képeidről. A kijelölést érdemes pontosan elvégezni, de az sem gond, ha elsőre nem tökéletes az eredmény, bármikor visszalépkedhetsz korábbi állapotokba.

Beszkennelt képeken gyakoriak a kisebb hibák, amelyek felszámolására is jól használható a program. Ilyenkor az Eszközök legördülő menüből a Javító- vagy Gyógyítóecset funkciókkal érdemes próbálkozni. Előbbi ideális esetben képes akár egy, a képbe bemozdult személyt is kiretusálni, utóbbival pedig megjavíthatod a portréképeket.

A Photo Stamp Remover algoritmusa nem rossz: ha pontosan kijelölöd az eltávolítandó részt vagy feliratot, jó eredményt érhetsz el, de azért jó néhány esetben hibázott a program, és látható volt, hogy valamit el akartunk tüntetni a képről. Ezeken a finombeállításokkal, utómunkával sokat lehet javítani, de arra készülj, hogy rengeteg időt vesz igénybe.

A Photo Stamp Remover szoftvert a PC World magazin augusztusi számának vásárlói ajándékként kapják meg. A havonta megjelenő PC World magazinban további teszteket, cikkeket és elemzéseket találsz teljes verziós programok, biztonsági szoftverek és ajándék PC-játék társaságában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.